LAURA REMMEL KOGUB VILKUVATE PORGANDITEGA HOOGU DEBÜÜTALBUMIKS

Carrot LightsLauljatar Laura Remmel teeb ansambliga Carrot Lights ettevalmistusi uue ja põneva albumi avaldamiseks.

Carrot Lights ehk vilkuvate porgandite trio koosneb kolmest innukast tegelasest, kes viljelevad improvisatsioonilist muusikat, mida, kui tahta, võib kategoriseerida jazzi, popi ja vabaimprovisatsioonisegulise muusikažanri alla. “Bändi nimi sündis omavahel e-kirju saates. Kõik loomanimedega bändid on ju juba võetud – jänesed, draakonid ja nii edasi. Niisiis otsustasime liikuda saaduste juurde, mida need loomad söövad,” rääkis Laura portaalile Menu.

Lisaks Laurale kuuluvad triosse ka Joel-Rasmus Remmel, kes mängib klaverit, ja Kaspar Kalluste, kes musitseerib trummidel.

Trio debüütalbum “Carrot Lights” on inspireeritud vabalt koosmängimise rõõmust. “Vabaimprovisatsiooniline muusika on hetkes kohe kaduv ning seepärast oleme albumile lisanud mõned lood, mida on tore salvestatud kujul üha jälle läbi elada,” selgitavad muusikud.

Laura usub, et uus album võiks pakkuda üllatusi ja äratundmist. “Mõni inimene on mind kuulnud ainult vabalt improviseerimas ning mõni on kuulnud mu popmuusika poolt. Usun, et oluline on see, et nad tunnevad selles muusika ära minu ja mu armastuse muusika vastu. Ja kui see peegeldub neile edasi, siis muu polegi oluline,” ütles ta.

Plaat sai salvestatud augusti lõpus ning praegu tegeleb trio produtsent Kaspar toormaterjali töötlemisega. Plaat saab valmis oktoobri lõpuks ja siis toimuvad ka plaadiesitluskontserdid, mida kuuleb Tallinn Fashion Weekil 26.oktoobril, jazziklubis Philly Joe’s 28.oktoobril ning Tartus IdeeJazzil 31.oktoobril.

Soovijad saavad albumi valmimisel abikäe ulatada Hooandjas.

Carrot Lightsi laule kuuleb siit.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.