THE SUNI LAUL “OOTAB VEEL PALJU ILUSAID MAID” SAI VIDEOD

The Sun

Ansambli The Sun laulule “Ootab veel palju ilusaid maid” on valminud kaks videot.

Neist esimest, ametlikku videoklippi nägi 25. augustil ainult portaalist Publik, jõudes YouTube’i päev hiljem.

Üle 30 tunni filmitud video valmis produktsioonifirmas Allfilm, režissööriks on Andzei Matsukevits, operaatoriteks Heiko Sikka ja Roman “Vanaisa” Neimann ning peaprodutsendiks Dagmar Mäe. Video valmimisele pani õla alla tehnoloogiafirma Starman, kellega The Sun sõlmis sel suvel pikaajalise kahepoolse koostöölepingu.

“Ootab veel palju ilusaid maid” on The Suni värskeim singel, mis jõudis avalikkuse ette juuli lõpus. Lugu on hetkel paljude Eesti raadiojaamade A-listis. Loo viisi autor on kogu The Suni kollektiiv, sõnad on kirjutanud Aapo Ilves.

“Ootab veel palju ilusaid maid” kõneleb piiride murdmisest tänapäevases maailmas, kus me oleme ühtaegu igas mõttes vabamad kui kunagi varem, aga samal ajal hõivatuimad kui kunagi enne. Loo läbivaks sõnumiks on teadmine, et homme on alati parem ning kunagi ei tasu jääda enda või maailma poolt loodud “seinte” vahele kinni.

Teine, kunstiline video filmiti Tallinnas Pirita teel, lauluväljaku lähedal:

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.