SÜNDINUD ON UUS TÜDRUKUTE ROKKBÄND G.O.S.H!

G.O.S.H.

GIRLS ON STAGE HOT – just seda tähendab lahtikirjutatult uue tüdrukutebändi nimi. Ansambel G.O.S.H loodi sel kevadel bändi laulja ja trummari eestvedamisel.

Laulja Anne Arrak on tuntud laiemale publikule kui finalist saatest “Eesti otsib superstaari”, trummar Hele-Riin Uib on teinud koostööd paljude Eesti bändide ja lauljatega, sealhulgas 2 Quick Starti, Blacky, Koit Toome ja Laura Põldverega.

„Kindel plaan oligi teha just tüdrukutest koosnev bänd, sest Eesti muusikamaastikul selline kooslus praegu puudub,″ lausub Anne. „Hakkasime otsima naismuusikuid, kes on vabad ja kes tunnevad huvi rokilikuma stiili vastu.

Koosseisu kuuluvad veel Georg Otsa kooli lõpetanud muusikud Liina Kuill (klahvpillid), Hanna Parman (bass) ja Helena Anni (kitarr).″

G.O.S.H on hoolimata lühikesest tegutsemisajast valmis saanud oma esimese singli ja video. Lugu räägib tänapäeva noorte seas üha süvenevast elumudelist, mille keskmes on arvutimaailm – selle tõttu märgatakse lähedasi enda kõrval tunduvalt vähem.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.