SVEN LÕHMUS: GETTER JAANI JA GRETE PAIA ALBUMID ILMUVAD SÜGISEL

Sven Lõhmus

13. juulil 42. sünnipäeva tähistanud hitimeister Sven Lõhmus rääkis esmaspäeval Raadio 2 saates “Suveraadio”, et tal on praegu töös Getter Jaani ja Grete Paia albumid, mis mõlemad ilmuvad sügisel. Lisaks on mehel veel teisi “sahtliprojekte”.

Getteri plaat pidi välja tulema juba suvel, aga plaanid muutusid.

Sellel nädalal saavad alguse Moonwalki artistide suvetuurid. Getter Jaani alustab 16. juulil tuuri koos Koit Toome ja Smilersiga, päev hiljem hakkab Sandra Nurmsalu kontserte andma Margus Vaheriga. Lõhmus kavatseb külastada nende paari esinemist, kuid üldiselt on tal suvel plaanis ka veidi puhata ja autoga mööda Euroopat ringi sõita.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.