TERMINAATORIL ILMUB TÄNA UUS PLAAT

"Vaikuse meri"

“Alati kui bänd räägib uuest plaadist, öeldakse, et neil on uus saund ja kõik. Meie uus plaat on hea klassikaline Terminaator,” räägib Jaagup Kreem nädalavahetuse Õhtulehele täna ilmuvast ja õhtul Õllesummeril esitluskontserdil kuuldavast Terminaatori uuest plaadist “Vaikuse meri”.

“Hiphoppi ja doom-metal’it me seal ei tee, igaüks peaks ikka oma liistude juurde jääma,” naerab Jaagup.

“Avastasin üllatusega, et üsna palju teksti on pühendatud ajale, kiirusele ning ajapuudusele,” valgustab Jaagup. Esimest korda on Terminaator kasutanud plaadil võõrast teksti. “Lugu “Eleegia” on kirjutanud minu lemmikpoetess Doris Kareva sõnadele, küsisin temalt luba. Ja lisaks ka nii-öelda boonuslugu, Gunnar Krapsi “Kaob kõik”, mis sai tehtud tema tribuutplaadile.”

Plaadile on uute lugude sekka pandud ka üks vana laul. “Tegime omaaegsest mootorrattaroki loost “Maanteepõletaja” uue versiooni ja see on nüüd värskes kuues.”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.