ÕLLESUMMERI TEINE PÄEV

Õllesummer

Vabaõhufestival Õllesummer on jõudnud poole peale: kaks päeva selja taga, kaks ees.

Neljapäevased põhilaivid olid telesaate “Laula mu laulu” osaliste ülesastumine pealaval ning Tanja suurkontsert Hartwall Original laval. Mainimist väärib ka Liis Lemsalu etteaste – lauljatar kogus Red Bulli tuuribussi ette sealse piirkonna senise suurima publiku.

Tanja pooleteisttunnine laiv oli tõeliselt muljetavaldav: esitusele tulid näiteks tema uus laul “Forevermore”, Madonna lugude paremik ning loomulikult “Amazing”, mis kõlas teistsuguses võtmes.

Lauljatar laulis üle aastate Nightlight Duo loomingut ja tal olid ka erikülalised: La La Ladies ja Karl-Erik Taukar. Show lõpetas üllatuslikult Britney Spearsi loo “Work Bitch” leebem versioon “Work Work” – Tanja sõnum oli selle looga publikule, et ta on selleks, et üheaegselt laulda ja tantsida, palju tööd teinud.

Päeva viimane, “Laula mu laulu” etteaste pealaval oli täpselt selline nagu televersioon aimata lubas: lauljad istusid laua taga ja esitasid vaheldumisi üksteise loomingut. Pealtvaatajad laulsid rõõmsalt kaasa.

Kuigi neljapäeval oli ilm palju jahedam kui avapäeval (ja ka publikut oli vähem), siis õnneks jätkuvalt päikesepaisteline ja kuiv.

Vaata teise päeva fotosid

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.