TÄNA ALGAB 21. KORDA ÕLLESUMMER!

Õllesummer 2014Täna, 9. juuli õhtul saab Tallinna Lauluväljakul alguse neli päeva kestev Eesti suurim vabaõhufestival Õllesummer.

Väravad avatakse iga päev kell 17 ja möll kestab umbes poole üheni öösel.

Pääsmeid saab soetada Piletilevist ning kohapealt, programmiga tutvu siin.

Nagu selgus MuusikaPlaneedi küsitlusest, ei kavatse lausa 62,86% lugejatest üritusest osa võtta. Ühel päeval plaanib Lauluväljakule minna 17,14%, kahel päeval 5,71%, kolmel päeval 2,86% ja neljal päeval 11,43% vastanutest. Igaljuhul MuusikaPlaneet on kogu festivali aja kohal ja teeb igal ööl (umbes kella 2 ajal) eelnevast päevast kokkuvõtte. Lisaks fotodele üritame teieni tuua infot hindadest, kohale tulnud vippidest ja muust, mis silma-kõrva jääb.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.