TRAD.ATTACK! PÖÖRDUB UUES LOOS KUU POOLE

Trad.Attack!

Folgibänd Trad.Attack! avaldas esimese loo “Kuukene” oma paari nädala pärast ilmuvalt EP-lt ehk lühialbumilt.

“Kuukene” on vana loits, millega pöörduti kuu poole, et see annaks kehale noorust ja jõudu, teatab ansambel.

EP salvestati juunis Tallinnas Roundsound stuudios, lõppviimistlus valmis Soomes. EP esitlus toimub Viljandi pärimusmuusika festivalil, kus Trad.Attack! annab kaks kontserti: reedel, 25. juulil kell 16 Aida suures saalis ja laupäeva öösel kell 1 Muuseumi hoovis. Trad.Attack! esineb ka Positivus Festivalil.

Tegu on värske koosseisuga Eesti muusikamaastikul, kes tegi oma eduka debüüdi 2014. aasta Tallinn Music Week’il.

Ansambel on inspireeritud oma aja superstaaridest, Eesti rahvalaulikutest ja pillimeestest, keda on muusika saatnud tööl, kodus ja pidudel. Nad toovad need muusikud helisalvestiste näol ka endaga koos lavale.

Trad.Attack! koosneb kolmest energilisest ja üllatusi täis muusikust – Sandra Sillamaa (Eesti torupill, parmupill, saksofon, hääl), Jalmar Vabarna (kitarr), Tõnu Tubli (löökpillid). Trad.Attack!’i plaan on mängida igas maailma riigis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.