VIDEO: GALVANIC ELEPHANTS “WE ARE TOGETHER”

"We Are Together"

Kevadel oma esimese kauamängiva “Mosaic” ilmutanud Tartu indiepop ansambel Galvanic Elephants laadis täna YouTube’i üles muusikavideo laulule “We Are Together”.

“Mõnikord on osa lugudega nii, et sa kuulad seda ja see tekitab mingi seletamatu pakitsuse või äratundmise sinu sees ning see omakorda formuleerub piltideks. Seda lugu kuulates tekkis mingi keeruline emotsioonide rägastik, kus helge ja armas seguneb sarkasmiga. Meie eesmärk selle videoga oli seda tunnet edasi anda läbi inimestevahelise suhtluse. Kui sa vaatad, kuidas üks noor ilus graatsiline neiu teeb midagi julma, siis see tekitab mingit vastupandamatut uudishimu,” selgitab klipi režissöör Helen Takkin.

Video lugu on inspireeritud 1989. aasta filmist “Heathers” ja räägib nelja tüdruku omavahelisest ebatervest suhtest, kus loo peategelane on veidi endasse sulgunud allajääja, kes üritab kuuluda gruppi ning imetleb grupi liidrit. Kahjuks käituvad aga teised neiud temaga kui mänguasjaga, kelle kiusamisega nad oma meelt lahutavad ning peategelane seisab otsuse ees, kas astuda välja sellest armastuse-vihkamise suhtest ja jätta oma sõbrad seljataha või vaikselt edasi kannatada.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.