BOMBILLAZE INDIA REISIST VALMIS MUUSIKAVIDEO

Kill KaareAnsambel Bombillaz on saanud valmis video laulule “Tule valgus”, mis filmiti kevadel Indias.

“Meil on Indias üks hea sõber, kohaliku plaadifirma omanik ja ükskord ta ütles, et ma hea meelega teeksin teie kontserdi Pushkaris, aga mul pole kahjuks nii palju võimalust, et teie lennukipiletid kinni maksta. Seeme oli idanema pandud ja me ei kavatsenud alla anda. Meil olid endal väiksed säästud, esitasime mõned taotlused ja kohal me olimegi. Seal oli kindlasti mitu tuhat inimest koos. Kui neile midagi väga meeldib, siis nad ei jäta seda näitamata, nad on ikka täiesti asjas sees,” rääkis ansambli Bombillaz laulja Kill Kaare aprillis ETV “Terevisioonis” (pildil).

Uut singlit tutvustatakse järgmiselt:

“”Tule valgus” algab loomislooga, mainib ürgjõudude päritolu, kirjeldab looduse igavest ringkäiku ja loitsib valgust, mis on siinmail, erinevalt lõunamaadest, nii haruldane vara. Loo video aga annab elavas pildis kokkuvõtte Bombillaze kevadisest India-tuurist, hõlmates nii Holi värvide festivali, Pushkari linnaväljaku mitmetuhandelist publikumassi, külaskäiku kohalikku raadiojaama kui palju muud, mis kahenädalase reisi jooksul Bombillaze kaamera ette sattus.

Video materjal: Bombillaz
Video montaaž: Andri Luup”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.