PROGRESS AVALDAS ENNE AASTAST PAUSI UUE LOO “AJAKULG”

Progress

Ansambel Progress, kelle kevadel ilmunud plaat “Pillipuhujad” on täna viimast päeva võistlemas MuusikaPlaneedi küsitluses aasta esimese poole parima debüütalbumi tiitli nimel, andis Facebookis teada järgmist:

“Kallid sõbrad!

Progress on sunnitud minema pisikesele puhkusele seoses Kristen Kütneri ja Mattias Kupparti ajateenistusse astumisega. Loodetavasti läheb 11 kuud lennates ja järgmine suvi saame juba täie hooga jätkata!!!

Et aga Teil, armsad fännid, vahepeal lisaks “Pillipuhujate” albumile midagi kuulata oleks, käisime poistega veel korra lindistamas. Linnahalli retrohõngulises stuudios sai sisse mängitud Progressi UUS SINGEL!!!!!

Daamid ja härrad, Teie ees on “Ajakulg”!!!!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.