ANSAMBEL EPOCHE AVALDAS EP

Epoche

Popi ja elektroonikaga segatud rockbänd Epoche avaldas EP. Värske plaat, mis kannab nime “Heroine” on alates tänasest saadaval Spotify-s, iTunes’i poes ning enamus teistes digitaalsel kujul muusikat levitavates keskkondades. Õige pea on EP kättesaadav ka füüsilisel kujul valitud plaadipoodides.

"Heroine"Epoche lühialbumil kõlavad palad “Antimatter”, “Void”, “Hope to live another day” ja “Noose”, millest viimane nägi ilmavalgust singlina maikuus ning mis võeti hästi vastu nii kodukamaral kui ka väljaspool piire. “See EP tähistab Epoche ja ka minu isikliku loomingu ühe ajajärgu lõppu ning uue algust. Nendes mitmetes aastates on olnud žanriliselt tonnide viisi tugevamat rokki. See aeg on olnud pikk õppeprotsess, mis oli vaja nüüd kokku tõmmata, et saaks edasi liikuda ja uusi muusikalisi territooriume avastada,” sõnas bändi lauljatar.

“Heroine” EP valmimise nimel tegutsesid koostöös Epoche nime all kitarrist Margus Kaare, bassist Hando Jaksi, laulja Kai Anni, trummar Kristjan Oden ja klahvimängija Margus Tammela.

Bändi on võimalus näha 16. augustil Haapsalus, festivalil “Rock Nektar”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.