TALLINN MUSIC WEEK KORRALDAB PÄRNUS KAKS KLUBIÕHTUT

Tallinn Music Week

Tähistamaks suvepealinna tiitli üleandmist Pärnule korraldab Tallinn Music Week Watergate festivali raames kaks klubiõhtut, kus lavale astuvad Tommy Cash ja Faun Racket.

20. ja 21. juuni ürituste toimumiskohaks on uhkete Tallina väravate all asuv võlvkaartega kontserdipaik, teatasid korraldajad. Just Tallinna väravad olid 17. sajandil omaaegse Pärnu-Tallinna vahelise postimaantee alguspunktiks. Suve alguse puhul muutub ajalooline linnadevaheline liiklussõlm kahel õhtul klubiks, kus astuvad üles tänavusel TMW festivalil nii Eesti kui ka rahvusvahelise publiku hulgas kõneainet pakkunud esinejad Tommy Cash ja Faun Racket.

Jõuliste, veidi kiiksuga live-showdega furoori tekitanud ning 2013. aastal R2 aasta tulijaks ja Eesti Ekspressi tulevikutäheks tituleeritud noor Eesti räppar Tommy Cash astub lavale reedel, 20. juunil. Lisaks valivad muusikat Janek Murd (“Eesti Pops”, R2) ja Kristopher Luigend (“Haigla”, R2).

Atmosfääriline bassimuusika duo Faun Racket ehk Andres Lõo ja Talis Paide teatraalne etteaste toimub aga laupäeval, 21. juunil. Peoga jätkavad DJ-d Drummie (“Jazzitup”, R2) ja Siim Karro.

Mõlemat live-esinejat tõi Tallinn Music Weeki festivali järgselt teiste hulgas esile mõjukas muusika ja kunstiajakiri Crack Magazine võrreldes Faun Racketit omaaegse menuka elektroonikaduo Fischerspooneriga ja pidades Tommy Cashi üheks siinse muusikamaastiku omanäolisemaks artistiks.

Pidudel kahel õhtul üles astuvad DJ-d mängivad head eestimaist muusikat.

Kohapeal on avatud baar.

Pileteid saab osta ukselt hinnaga 5 eurot.

Tallinna väravate aadress on Kuninga 1, Pärnu.

Ürituse info Facebookis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.