RÄPPAR POK ESITLEB KODULINNAS PLAATI “UPERKUUT”

POK ja J.O.C.

Reedel esitleb Pärnus kohvik-klubis Fookus oma verivärsket hiphop-albumit Pärnu räppar Pok, kellele lisaks astub üles ansambli Def Räädu vokalist J.O.C.

Pok, kes on Pärnust võrsunud räppar, ilmutas käesoleval kuul oma esimese pikema debüütalbumi “Uperkuut”, mis ilmus Eesti ühe mainekama hiphop-leibeli Superbandiit Records alt. “Poki stiili iseloomustavad eeskätt keerukad sõnamängud ja äärmiselt lüüriline riimiskeem,” kommenteeris üritustesarja “Eksistants” korraldaja Ingmar Gailit.

“Uperkuut” LP on valminud koostöös Eestis ammu teada-tuntud hiphop-produtsentidega nagu Lauri Täht, Siim Kares, Photoindustries grupeeringust Gorõ Lana jpt, sealhulgas ka dnb-muusika produtsendi Planeediga. Vokalistidest teevad albumil kaasa Chalice, J.O.C, Kulgur, Kraff ja Skips.

Ansamblist Külalised ja Noizmakaz tuntud Tommyboy, kes on lisaks Chalice’ile Superbandiit Recordsi eestvedaja, kommenteeris Poki uut üllitist järgnevalt: “Poki esimene täispikk album on korralik peakas keset peadpööritavat sõnamängu.”

Pokiga üheskoos ja ka sooloesinemisega kuuleb laval ka tansukamatele rütmidele laulvat J.O.C.-d, kelle sülest on sündinud hitid nagu “Mis värk on?”, “Kuningas ei eksi”, “Vaatenurga turist” ja palju muud.

Lisaks riimipilduritele hoolitsevad muusikavaliku eest Taavet Bristol ja “Eksistantsi” residentdiskorid Kaal-el ja Fii.

Üritus Facebookis

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.