ELINA BORN ANNAB VÄLJA DEBÜÜTALBUMI

Elina BornTelesaates “Eesti Otsib Superstaari” viienda hooaja superfinaali jõudnud Elina Born salvestab laule oma esimese plaadi jaoks. 

“Albumi kallal töötamine nõuab väga suurt vaeva ja pühendumist. Stuudios peab palju tööd tegema ja kuigi see võib tunduda ainult lõbus ja lihtne, siis on loominguline töö on ka raske ja aeganõudev, sest tulemus peab olema väga hea,” tunnistas Born portaalile Menu.

Ta lisas, et pühendub vaimselt albumi valmimisse täielikult. “Muidu poleks see ju minu album. Kõik, kes me albumi kallal töötame, tahame loomulikult, et see tuleks täiuslik. Aga kui poleks vaeva, poleks ka lõpptulemust, millega rahul olla,” kinnitas Born.

Kuigi lauljatar ei oska veel täpselt öelda, milline saab olema albumi lõppversioon, usub ta, et tegemist on plaadiga, mida kuulates hakkab jalg kohe tatsuma. “On tempokaid lugusid, kuid on ka imeilusaid ballaade. Ma ei oska veel öelda milline see lõpptulemus on, sest mõtted muutuvad tegelikult tihti. Eriti kui stuudios istuda ja lugusid kuulata, siis tuleb palju ideid, kuidas saaks kõike veel ägedamaks teha,” tunnistas ta.

Materjali uuelt albumilt said kuulata juba kõik need, kes käisid tänavusel Tallinn Music Weekil. Born kinnitas, et publik võttis tema uue loomingu hästi vastu. “Minule jõudsid kõrvu küll ainult paitavad aplausid ja tundus, et inimesed nautisid muusikat,” arvas ta.

TMW-le vaatab Born tagasi vaid positiivsete emotsioonidega. “Kõik oli nii hästi alustades mu oma bändipoistest, kes nii tublid olid ja täie hingega mängisid ning lõpetades publikuga, kes oli ka suurepärane,” lausus ta.

Lauljatar lisas, et TMW avas talle ukse loomingulisemasse maailma. “Sain sealt veelgi indu juurde muusikat teha.”

1 vastus

  1. 27. apr. 2015 @ 12:05

    […] foto kommentaariga: “Natsa vässu tüdruk stuudios plaati salvestamas”, mis kinnitab jutte tema sooloplaadi tegemisest. Stig Rästa töötab kuuldavasti lisaks Elina lugudele ka Trafficu uute laulude […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: