TÕSIELUSARJAST “RANNAMAJA” TUNTUD SILVER MEIER ÜLLITAS ARTISTINIME SEIER ALT DEBÜÜTSINGLI “TANTSI VEEL”

Tõsielusarjast “Rannamaja” tuttavaks saanud Silver Meier avaldas eelmisel nädalal artistinime Seier alt loo pealkirjaga “Tantsi veel” ning seda on YouTube’ist vaadatud juba pea 66 000 korda.

“Ühel suvepäeval läksin Huliole külla ja tegime väiksed dringid, rääkisin Huliole, et tahaksin kunagi teha räpilaulu,” rääkis Seier. “Selle peale vastas Hulio, et tal sahtlis mingid read, proovisin laulda ja tundus vinge. Andsime sõnadele väikese lihvi ja siis tuli ca kahekuuline paus. Otsisime muusikastuudiot, kus laul salvestada. Huliol tuli mõte küsida enda väga andekalt täditütrelt, kus stuudios ta salvestab. Saime telefoninumbri ja nime ning helistasime Peeter Kaljustele. Leppisime aja kokku ja seadsime sammud, tõesti on tegu erakordselt professionaalse ja väga toreda inimesega ning saime laulu väga kiirelt tehtud ja meile kõigile kolmele väga meeldis!”

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.