UUED TUULED MERIT MÄNNISTE MUUSIKUTEEL

Muusikute perekonnas sirgunud Merit Männiste avastas enda jaoks uue tee. Peeter Kaljuste kirjutatud pala “Tähevärav” õhkab mahedalt klubilikku saundi, mis on Meriti jaoks midagi täiestu uut. See on suur samm edasi noore andeka lauljatari muusikuteel ning annab kätte uue suuna sooloartistina.

Merit Männiste on end inimeste südamesse laulnud oma pereansambli lugudega “Kallista”, “Soovime õnne” ja “Homsepäeva toost”. “Tähevärava” teksti kirjutas Stina Märtson, produtseeris ja miksis Peeter Kaljuste.

1 vastus

  1. 22. nov. 2017 @ 15:44

    […] Muusikute perekonnas sirgunud Merit Männiste avastas enda jaoks uue tee. Peeter Kaljuste kirjutatud pala “Tähevärav” õhkab mahedalt klubilikku saundi, mis on Meriti jaoks midagi täiestu uut. See on suur samm edasi noore andeka lauljatari muusikuteel ning annab kätte uue suuna sooloartistina. Merit Männiste on end inimeste südamesse laulnud oma pereansambli lugudega “Kallista”, “Soovime õnne” ja … Loe edasi UUED TUULED MERIT MÄNNISTE MUUSIKUTEEL → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: