MILLAL TULEB VÄLJA OTT LEPLANDI JÄRGMINE SINGEL?

Ott LeplandMuusikaPlaneedi lugejad pärjasid sel nädalal Ott Leplandi laulu “Sinine safiir” suvehiti tiitliga. Millal on aga oodata Oti uut singlit?

Oleme juba kirjutanud, et Leplandi järgmine singel pealkirjaga “Ärtukunigas” kõlas avalikult esmakordselt juulikuus Õllesummer Festivalil. Augustis algasid loo muusikavideo võtted, mille režissööriks on Nikky West, kes teinud näiteks Põhja-Tallinna klipi “Viiene vasest seib”. Fotosid “Ärtukuninga” võtetest näeb siit.

Kuigi suvel lubati sinkut septembriks, tuleb see värskema info kohaselt välja oktoobri esimestel päevadel. Ott mainis MuusikaPlaneedile, et kuna video filmimine veel kestab, võib juhtuda ka nii, et lugu tuleb välja oktoobri alguses ja video oktoobri lõpus.

1 vastus

  1. 26. sept. 2016 @ 13:54

    […] eile kirjutasime, et Ott Leplandi uus singel “Ärtukunigas” ilmub koos muusikavideoga oktoobri alguses. […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: