AVANDI JA SEPP ÜHINESID “EESTI LAULU” MEESKONNAGA

avandijasepp1

“Eesti Laul 2016” on täies hoos ning juba 5. märtsil toimub Saku Suurhallis aasta oodatuma muusikasündmuse finaalkontsert. Viimastel kuudel enne suurt finaali on meeskonnal tegemist rohkem kui küllaga. Nüüd liitusid “Eesti Laulu” meeskonnaga ka Ott Sepp ja Märt Avandi.

“Nende ülesandeks jääb vaatajate kirjade sorteerimine, trummide tassimine ning garderoobide survepesu,” räägib “Eesti Laulu” produtsent Mart Normet. “Samas ei saa välistada ka seda, et nad Saku Suurhallis “Eesti Laulu” finaali ajal lavale jõuavad.”

Kuldgloobuste gala tõttu Hollywoodis viibiv Märt Avandi esines pühapäeva hommikul ETV saates “Hommik Anuga” väga enesekindlalt, olles juba kindel, et tema ja Ott Sepp on “Eesti Laulu” saatejuhid.

“Me pole seda kaua aega teinud, mitu aastat lausa. Mul on meelest läinud, kuidas see käib. See oli viimane kord päris lõbus,” ütles Avandi.

Ott Seppa ei õnnestnud pressiteate koostajal tabada. Tema lähedaste inimeste sõnul tegeleb mees praegu keskendumisega. “Ta püüab “Eesti Laulu” finaali ajaks jõuda vaimse puhastumiseni,” kinnitab Ott Sepa perekonnatuttav.

2010. aastal “Eesti Laulu” juhtinud Avandi ja Sepp on läinud ajalukku pilalaulude konkursiga “Pean saama Eurovisioonile, muidu suren 2010”. Pärast seda tuli mõlemale mehele esinemispakkumisi kui oavarrest, kuid toona ütlesid nad ära. Küll aga lubab Avandi, et ka tänavu on temal ja Otil varuks üllatusi.

Tänavu kolib “Eesti Laulu” green room otse publiku keskele ning saalis viibijatel on võimalus artistide vahetuid emotsioone kas või loetud meetrite kauguselt oma silmaga näha.

“Eesti Laul 2016” poolfinaalid toimuvad 13. ja 20. veebruaril. Üllatustest tulvil finaalkontsert toimub 5. märtsil Saku Suurhallis.

Pääsmed müügil Piletilevis.