VILJANDIS ESINEV ANDRES ROOTS AVALDAS USA JA SOOME MUUSIKUTEGA UUE LOO

Tartu slaidkitarrist Andres Roots annab täna, 5. oktoobril akustilise soolokontserdi Viljandi vinoteegis Mulks. Eile ilmus muusikult aga värske lugu “Something in the Evening”, kus teevad kaasa ka USA laulja Eric “Red Mouth” Gebhardt ja Soome suupillivirtuoos Jantso Jokelin. YouTube’is on võimalik kuulata pala ühte versiooni, Rootsi Bandcampi lehel aga koguni kahte erineva kõlapildiga kokkumängu samast salvestusest.

“Eric salvestas oma partiid Alabamas, Jantso enda omad Soomes, kokkumängu tegi Asko-Romé Altsoo Tartus,” rääkis Roots. “Meile Jantsoga meeldis rohkem 1960ndate stiilis äkilisse stereosse miksitud laulupartiidega versioon, Eric ja Asko eelistasid kaasaegsemat ja rahulikumat kõla ja nii sai lõpuks mõlemad välja pandud – nüüd saab kuulaja ise valida!”

Gebhardt, Jokelin ja Roots salvestasid esimest korda koos 2010. aastal Tartus ning andsid viimase ühise kontserdi 10 aastat tagasi. Andres Rootsi soolokontsert Viljandi Mulksus algab teisipäeva õhtul kell 18.30 ning kuu aega hiljem, 5. novembril saab teda kuulda ka Pärnu Endla Jazzklubis.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.