SOOME TUMEFOLGI BÄND HEXVESSEL NAASEB OKTOOBRIS EESTISSE

Oktoobris tuleb taas Eestisse esinema põhjanaabrite ansambel Hexvessel, kes põimib oma loomingus Soome müstitsismi, inglise folkloori, psühhedeelset rokki ja Põhjamaade rahvuslikke laule. Bänd kutsub oma kuulajaid üles maagilisele retkele Universumi sügavamale mõistmisele elektrikitarride meeletu energia ja iidsete traditsioonide müstiliste jõudude abil.

Bändi asutaja Mat “Kvohst” McNerney võib olla tuntud paljudele underground maailma austajatele, ta on mänginud paljudes UK extreme-metal bändides, on olnud sügavalt seotud Norra black-metal skeenega ning on lõpuks maandunud kesköise päikse maal – Soomes, kus ta alustas Hexvesselit.

Bänd ei kopeeri ainult muusikat, mis on juba seni tehtud, vaid esitab midagi omaette, lisades oma meloodiatesse näputäie lummavat Põhjamaist mürgitaime, mis kannab inimest teadvusest kaugemale.

Hexvessel esineb 11. oktoobril Tallinna Sveta Baaris.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.