📾 FOTOD: NELE-LIIS VAIKSOO & ROLF ROOSALU KONTSERT LÖWENRUH’ PARGIS

Kristiine Linnaosa Valitsus korraldab juba seitsmendat hooaega jĂ€rjest sĂŒdasuvel ĂŒritusesarja “Kristiine muusikasuvi”, mille raames toimuvad kolmapĂ€eva Ă”htuti Löwenruh’ pargis tasuta kontserdid linnarahvale. Sel nĂ€dalal, 10. juulil esinesid seal Nele-Liis Vaiksoo ja Rolf Roosalu.

Nele-Liis ja Rolf astusid publiku ette akustilise kavaga, saatjateks Rain RĂ€mmal klahvpillidel ja Pent JĂ€rve kitarril. Kontserdi avalooks oli “Mis vĂ€rvi on armastus” ja lĂ”pulauluks “Tuulevaiksel ööl”. Sinna vahele mahtusid nĂ€iteks Rolfi lood “Maagiline pĂ€ev” ja “Ingel”, ansambli 2 Quick Start laul “LĂ”puks leidsin sind”, filmist “Siin me oleme” tuntuks saanud “Tagametsa tango” ja “Majakene mere ÀÀres”, muusikalist “Vampiiride tants” pĂ€rit “Öölaps”, paar suvelaulu ja mitmed teised tuntud muusikapalad.

Vaata galeriid:

Kontserdid toimuvad Löwenruh’ pargi vabaĂ”hulaval (aadressil MustamĂ€e tee 59a, huvikeskuse Kullo juures) kuni 7. augustini igal kolmapĂ€eval algusega kell 19.00. Üritused on tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekĂŒlg kasutab Akismet'i rĂ€mpsposti tĂ”kestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.