📸 FOTOD: NELE-LIIS VAIKSOO & ROLF ROOSALU KONTSERT LĂ–WENRUH’ PARGIS

Kristiine Linnaosa Valitsus korraldab juba seitsmendat hooaega järjest sĂĽdasuvel ĂĽritusesarja “Kristiine muusikasuvi”, mille raames toimuvad kolmapäeva õhtuti Löwenruh’ pargis tasuta kontserdid linnarahvale. Sel nädalal, 10. juulil esinesid seal Nele-Liis Vaiksoo ja Rolf Roosalu.

Nele-Liis ja Rolf astusid publiku ette akustilise kavaga, saatjateks Rain Rämmal klahvpillidel ja Pent Järve kitarril. Kontserdi avalooks oli “Mis värvi on armastus” ja lõpulauluks “Tuulevaiksel ööl”. Sinna vahele mahtusid näiteks Rolfi lood “Maagiline päev” ja “Ingel”, ansambli 2 Quick Start laul “Lõpuks leidsin sind”, filmist “Siin me oleme” tuntuks saanud “Tagametsa tango” ja “Majakene mere ääres”, muusikalist “Vampiiride tants” pärit “Öölaps”, paar suvelaulu ja mitmed teised tuntud muusikapalad.

Vaata galeriid:

Kontserdid toimuvad Löwenruh’ pargi vabaõhulaval (aadressil Mustamäe tee 59a, huvikeskuse Kullo juures) kuni 7. augustini igal kolmapäeval algusega kell 19.00. Ăśritused on tasuta.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.