VIDEO: SAN TOKI FEAT. MEELIS SEPP “OMA RADA”

Räppar San Toki ja laulja Meelis Sepp said valmis ühise laulu, millele on värskelt ka video filmitud. Laulu sõnum ja meeleolu kaldub kõrvale San Toki eelnevatest paladest. Varasemalt on talt kuulda olnud lugusid, mis kõlavad läbi huumoriprisma, kuid nüüd on sõnum sügavamõtteline ja sünge alatooniga.

Laul räägib elus valitud otsustest, suundadest ja oma elurada mööda sammumisest.

Video on salvestatud enamjaolt Tartus ühes Raadil asuvas hüljatud hoones.

1 vastus

  1. 20. nov. 2017 @ 15:26

    […] Räppar San Toki ja laulja Meelis Sepp said valmis ühise laulu, millele on värskelt ka video filmitud. Laulu sõnum ja meeleolu kaldub kõrvale San Toki eelnevatest paladest. Varasemalt on talt kuulda olnud lugusid, mis kõlavad läbi huumoriprisma, kuid nüüd on sõnum sügavamõtteline ja sünge alatooniga. Laul räägib elus valitud otsustest, suundadest ja oma elurada mööda sammumisest. … Loe edasi VIDEO: SAN TOKI FEAT. MEELIS SEPP “OMA RADA” → […]

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.

%d bloggers like this: