HITIHOIATUS: GRETE PAIA, GETTER JAANI JA UKU SUVISTE VALMISTUVAD ÜHISE SINGLI AVALDAMISEKS

Grete Paia, Getter Jaani & Uku Suviste

Kas siit tuleb suvehitt? Sven Lõhmuse artistid Grete Paia ja Getter Jaani ning Uku Suviste annavad peagi välja uue ühise loo.

Uudise tegi teatavaks Grete Paia oma Facebooki lehel, lisades et lugu kannab nime “Teemant”. Hiljem teavitas fänne uuest loost ka Getter Jaani, postitades sotsiaalmeediasse foto, kus nad kolmekesi pildil.

Grete eelmine singel oli “Stories Untold/Rääkimata lood“, mis saavutas konkursil Eesti Laul 2016 seitsmenda koha. Getteri “Kullaväljade tuul” on edetabelites veel praegugi ning homme, 6. juunil 34. sünnipäeva tähistava Uku Suviste viimane hitt oli eelmisel sügisel avaldatud “Out of Thunder”.

Lisa kommentaar

See lehekülg kasutab Akismet'i rämpsposti tõkestamiseks. Uurige, kuidas teie kommentaarandmed töödeldakse.